Είπαν για μας

Είχα για χρόνια κήλη στον αυχένα και χαμηλά στη μέση και δεν το γνώριζα. Το ιατρείο με βοήθησε καταρχάς να κάνω σωστή διάγνωση του προβλήματος ενώ είχα πάει σε πολλούς ιατρούς πριν. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ευχάριστη γιατί αισθάνεσαι να φεύγει το βάρος και ο πόνος λίγο λίγο μετά από κάθε συνεδρία. Όταν ολοκληρώθηκε η θεραπεία αισθανόμουν ανανεωμένος χωρίς κανένα πόνο. Το πρόβλημα της κήλης δεν εξαφανίστηκε όμως ο πόνος εξαφανίστηκε τουλάχιστον για κάποιους μήνες και αργότερα πολύ μειωμένος που αυτό εξαρτάται από την καταπόνηση που δέχεται το σώμα μας στην καθημερινότητά μας, όμως η ποιότητα της ζωής μου είναι πολύ καλύτερη πια.

Νικόλαος Χ.

Έχεις ποτέ ξυπνήσει με αφόρητους πόνους στην σπονδυλική στήλη, σε σημείο που η καθημερινότητα σου να φαντάζει βουνό και η ψυχολογία σου να βρίσκεται στον πάτο;

Αν ναι, επισκέψου το Κέντρο Αποσυμπίεσης και Αναγεννητικής Ιατρικής GetHealthier χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι τυχαία το έκανα και εγώ πριν σχεδόν 3 χρόνια και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα.

Όχι μόνο με κέρδισε η κατάρτιση του ιατρού κ. Καούλα  (ανακαλύψαμε δυστυχώς πως έχω 2 κήλες στον αυχένα και άλλες 2 στην μέση) αλλά και η ανθρώπινη και ζεστή επαφή με την φυσικοθεραπεύτρια κ. Κατερίνα.

 Τα συμπτώματα υποχώρησαν σε εκπληκτικό βαθμό και κέρδισα πίσω την ζωή μου.

 Κάν’ το και εσύ. Το αξίζεις!

Κυριάκος Χωριατάκης

Ευχαριστώ πολύ για όλα. Την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα την θεραπεία μου και νιώθω λες και δεν είχα ποτέ τίποτα! Και πάλι ευχαριστώ!

Κατερίνα Π.

Ακολουθώντας τη θεραπεία το σώμα μου ανταποκρίθηκε πλήρως και οι πόνοι υποχώρησαν από τις πρώτες κιόλας θεραπείες. Παράλληλα έμαθα πώς να φροντίζω το σώμα μου και να αποφεύγω κινήσεις που το επιβαρύνουν. Η καθημερινότητά μου έγινε πολύ καλύτερη και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Σοφία Δρούκα

Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και από την πρώτη συνεδρία ανακουφιστική. Υπέφερα χρόνια από κήλες στη μέση και στον αυχένα, προβλήματα που με δυσκόλευαν στην καθημερινότητά μου. Με τη μέθοδο αυτή η ποιότητα της ζωής μου άλλαξε προς το καλύτερο! Ο πόνος και η δυσκαμψία με άφησαν και οι κινήσεις μου έγιναν πιο ελεύθερες.

Επίσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας έμαθα από τους ειδικούς του ιατρείου να ακούω το σώμα μου, να σέβομαι τις ανάγκες του και να μην το καταπονώ. Ευχαριστώ για όλα! Προτείνω ανεπιφύλακτα τη θεραπεία της αποσυμπίεσης! Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

 

Στέλλα Παναγιωτοπούλου

Ευχαριστώ πολύ. Επιτέλους ζω χωρίς πόνο και είναι υπέροχα. Ευχαριστώ!

Αντώνης Λ.

Πριν 20 χρόνια που γέννησα την κόρη μου άρχισα να έχω πόνους στη μέση. Μου διέγνωσαν 2 κήλες στα δυο τελευταία επίπεδα. Μου είχαν πει να αποφεύγω τα βάρη και όταν με πιάνει να βάζω θερμοφόρα. Δυστυχώς όμως εδώ και 20 χρόνια το πρόβλημα υπήρχε και το ένιωθα σε κάθε λάθος μου κίνηση, όταν κουραζόμουν λίγο ή όταν άλλαζε ο καιρός. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν στιγμές που ο πόνος ήταν τόσο οξύς που ήταν λες και κάποιος με μαχαίρωνε ανά 5 λεπτά. Έκανα μια σειρά φυσικοθεραπείες αλλά δυστυχώς δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Μετά ο κος Καούλας μου συνέστησε αυτή την θεραπεία. Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί δεν είχα ξανακούσει γι’ αυτή την μέθοδο και ήμουν και απογοητευμένη αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω αφού ο γιατρός είπε ότι θα με βοηθούσε. Τελικά είχε δίκιο. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που τελείωσα την θεραπεία και νιώθω πολύ καλά. Τώρα πια ξέρω πως να χειρίζομαι σωστά το σώμα μου, πως να προστατεύω την μέση μου και κινούμαι ελεύθερα χωρίς ενοχλητικούς πόνους. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.

Στέλλα Μ.

Με τρεις κήλες και το νεύρο της Ο4-Ο5 ρίζας να έχει δημιουργήσει φλεγμονή απολήγοντας  στο λαγόνιο οστό κάθε πρωί αδυνατούσα να κάνω τα πιο απλά πράγματα. Πήγα στο ιατρείο του κ. Καούλα απογοητευμένη και πεπεισμένη ότι δεν θα βρω λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα. Τελικά όχι μόνο επιλύθηκε το πρόβλημα μου αλλά το αποτέλεσμα ήταν άμεσο αφού φάνηκε μετά την δεύτερη – τρίτη συνεδρία.

Ευχαριστώ πολύ την κα. Καούλα Αικατερίνη και τον ιατρό κ. Καούλα γιατί έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο της Αποσυμπίεσης για παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου.

Μασχούλα Πίπου

Υπέφερα χρόνια από την μέση μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η ανακούφιση ήταν προσωρινή. Τώρα όμως βρήκα την λύση και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Σ.

Εγώ είχα ένα ατύχημα με την μηχανή μου και απέκτησα δυο κήλες στον αυχένα. Τα συμπτώματα μου ήταν μουδιάσματα στα χέρια, ζαλάδες, βουητά στα αυτιά και όλα αυτά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Είχα απογοητευτεί και δεν άντεχα να παίρνω άλλα φάρμακα τα οποία δεν με έπιαναν, τα έπαιρνα σαν καραμέλες. Άκουσα γι’ αυτή την θεραπεία από έναν φίλο που εκείνος είχε πρόβλημα με την μέσητου και είπα ότι δεν είχα να χάσω τίποτα. Έτσι έκλεισα ένα ραντεβού για να δω περί τίνος πρόκειται. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Τα μουδιάσματα εξαφανίστηκαν απ’ τις πρώτες συνεδρίες, οι ζαλάδες και τα βουητά στην αρχή μειώθηκαν αλλά σιγά σιγά και αυτά έφυγαν. Άλλαξε η ψυχολογία μου, τώρα πια μπορώ να χαμογελάω ξανά και να είμαι αισιόδοξος. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ’ την καρδία μου και συνεχίστε να δίνετε δύναμη και ανακούφιση στους ανθρώπους.

Σταμάτης Κ.