Είπαν για μας

Εγώ είχα ένα ατύχημα με την μηχανή μου και απέκτησα δυο κήλες στον αυχένα. Τα συμπτώματα μου ήταν μουδιάσματα στα χέρια, ζαλάδες, βουητά στα αυτιά και όλα αυτά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Είχα απογοητευτεί και δεν άντεχα να παίρνω άλλα φάρμακα τα οποία δεν με έπιαναν, τα έπαιρνα σαν καραμέλες. Άκουσα γι’ αυτή την θεραπεία από έναν φίλο που εκείνος είχε πρόβλημα με την μέσητου και είπα ότι δεν είχα να χάσω τίποτα. Έτσι έκλεισα ένα ραντεβού για να δω περί τίνος πρόκειται. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Τα μουδιάσματα εξαφανίστηκαν απ’ τις πρώτες συνεδρίες, οι ζαλάδες και τα βουητά στην αρχή μειώθηκαν αλλά σιγά σιγά και αυτά έφυγαν. Άλλαξε η ψυχολογία μου, τώρα πια μπορώ να χαμογελάω ξανά και να είμαι αισιόδοξος. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ’ την καρδία μου και συνεχίστε να δίνετε δύναμη και ανακούφιση στους ανθρώπους.

Σταμάτης Κ.

Είχα για χρόνια κήλη στον αυχένα και χαμηλά στη μέση και δεν το γνώριζα. Το ιατρείο με βοήθησε καταρχάς να κάνω σωστή διάγνωση του προβλήματος ενώ είχα πάει σε πολλούς ιατρούς πριν. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ευχάριστη γιατί αισθάνεσαι να φεύγει το βάρος και ο πόνος λίγο λίγο μετά από κάθε συνεδρία. Όταν ολοκληρώθηκε η θεραπεία αισθανόμουν ανανεωμένος χωρίς κανένα πόνο. Το πρόβλημα της κήλης δεν εξαφανίστηκε όμως ο πόνος εξαφανίστηκε τουλάχιστον για κάποιους μήνες και αργότερα πολύ μειωμένος που αυτό εξαρτάται από την καταπόνηση που δέχεται το σώμα μας στην καθημερινότητά μας, όμως η ποιότητα της ζωής μου είναι πολύ καλύτερη πια.

Νικόλαος Χ.

Έχεις ποτέ ξυπνήσει με αφόρητους πόνους στην σπονδυλική στήλη, σε σημείο που η καθημερινότητα σου να φαντάζει βουνό και η ψυχολογία σου να βρίσκεται στον πάτο;

Αν ναι, επισκέψου το Κέντρο Αποσυμπίεσης και Αναγεννητικής Ιατρικής GetHealthier χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι τυχαία το έκανα και εγώ πριν σχεδόν 3 χρόνια και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα.

Όχι μόνο με κέρδισε η κατάρτιση του ιατρού κ. Καούλα  (ανακαλύψαμε δυστυχώς πως έχω 2 κήλες στον αυχένα και άλλες 2 στην μέση) αλλά και η ανθρώπινη και ζεστή επαφή με την φυσικοθεραπεύτρια κ. Κατερίνα.

 Τα συμπτώματα υποχώρησαν σε εκπληκτικό βαθμό και κέρδισα πίσω την ζωή μου.

 Κάν’ το και εσύ. Το αξίζεις!

Κυριάκος Χωριατάκης

Πριν 20 χρόνια που γέννησα την κόρη μου άρχισα να έχω πόνους στη μέση. Μου διέγνωσαν 2 κήλες στα δυο τελευταία επίπεδα. Μου είχαν πει να αποφεύγω τα βάρη και όταν με πιάνει να βάζω θερμοφόρα. Δυστυχώς όμως εδώ και 20 χρόνια το πρόβλημα υπήρχε και το ένιωθα σε κάθε λάθος μου κίνηση, όταν κουραζόμουν λίγο ή όταν άλλαζε ο καιρός. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν στιγμές που ο πόνος ήταν τόσο οξύς που ήταν λες και κάποιος με μαχαίρωνε ανά 5 λεπτά. Έκανα μια σειρά φυσικοθεραπείες αλλά δυστυχώς δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Μετά ο κος Καούλας μου συνέστησε αυτή την θεραπεία. Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί δεν είχα ξανακούσει γι’ αυτή την μέθοδο και ήμουν και απογοητευμένη αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω αφού ο γιατρός είπε ότι θα με βοηθούσε. Τελικά είχε δίκιο. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που τελείωσα την θεραπεία και νιώθω πολύ καλά. Τώρα πια ξέρω πως να χειρίζομαι σωστά το σώμα μου, πως να προστατεύω την μέση μου και κινούμαι ελεύθερα χωρίς ενοχλητικούς πόνους. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.

Στέλλα Μ.

Ο σύζυγος μου και εγώ επισκεπτόμαστε τον Ορθοπεδικό Δρ. Γεώργιο Καούλα περίπου 20 χρόνια για περιοδικούς ελέγχους που αυτοί οι έλεγχοι με βοήθησαν στην έγκυρη διάγνωσης της ξαφνικής οστεοαρθρίτιδας η οποία με ταλαιπώρησε με αβάστακτους πόνους για τρεις μήνες και δεν μπορούσα να βαδίσω περισσότερο από 30 μέτρα, οι επιλογές που είχα ήταν δυο: επώδυνο χειρουργείο ή ενέσεις με Βλαστοκύτταρα. Ακολούθησα τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα  στην οποία  τα γόνατα μου ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ θετικά και μέχρι τώρα που γράφω τις ευχαριστίες μου για το γιατρό και γενικά στο πρόσχαρο περιβάλλον και επίσης για την πρόθυμη Κυρία Άννα που είναι Γραμματέας Υποδοχή και συντροφιά. Η συμπεριφορά των γονάτων μου και μετά από δυο χρονια είναι  τέτοια που μπορώ να κάνω τα πάντα χωρίς πρόβλημα, η εφαρμογή της θεραπείας με βλαστοκύτταρα είναι αποτελεσματική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κύριο Γ. Καούλα και τους/τις συνεργάτες του. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι να θεραπεύει τον πόνο μας.

Αλεξάνδρα Τσάτουρα

Ακολουθώντας τη θεραπεία το σώμα μου ανταποκρίθηκε πλήρως και οι πόνοι υποχώρησαν από τις πρώτες κιόλας θεραπείες. Παράλληλα έμαθα πώς να φροντίζω το σώμα μου και να αποφεύγω κινήσεις που το επιβαρύνουν. Η καθημερινότητά μου έγινε πολύ καλύτερη και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Σοφία Δρούκα

Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και από την πρώτη συνεδρία ανακουφιστική. Υπέφερα χρόνια από κήλες στη μέση και στον αυχένα, προβλήματα που με δυσκόλευαν στην καθημερινότητά μου. Με τη μέθοδο αυτή η ποιότητα της ζωής μου άλλαξε προς το καλύτερο! Ο πόνος και η δυσκαμψία με άφησαν και οι κινήσεις μου έγιναν πιο ελεύθερες.

Επίσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας έμαθα από τους ειδικούς του ιατρείου να ακούω το σώμα μου, να σέβομαι τις ανάγκες του και να μην το καταπονώ. Ευχαριστώ για όλα! Προτείνω ανεπιφύλακτα τη θεραπεία της αποσυμπίεσης! Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

 

Στέλλα Παναγιωτοπούλου

Ευχαριστώ πολύ. Επιτέλους ζω χωρίς πόνο και είναι υπέροχα. Ευχαριστώ!

Αντώνης Λ.

Υπέφερα χρόνια από την μέση μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η ανακούφιση ήταν προσωρινή. Τώρα όμως βρήκα την λύση και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Σ.

Υπέφερα χρόνια από την μέση μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η ανακούφιση ήταν προσωρινή. Τώρα όμως βρήκα την λύση και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Σ.

Τον Φεβρουάριο του 2015 άρχισα να υποφέρω έντονα από οστεοαρθρίτιδα γονάτου. Οι θεραπείες με αντιφλεγμονώδη και ενέσεις υαλουρονικού απλά μετρίασαν παροδικά το πρόβλημα. Η ιατρική συμβουλή ήταν ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση.
Τυχαία άκουσα ενθαρρυντικά λόγια για τη μη επεμβατική θεραπεία με βλαστοκύτταρα που εφαρμόζει ο γιατρός κ. Καούλας και αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή.
Από τον Ιανουάριο 2016, δηλαδή περισσότερα από 3,5 χρόνια πριν άρχισα τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα. Μου δόθηκε και μια σειρά ασκήσεων για το σπίτι που με βοήθησαν. Μέχρι σήμερα η επιτυχία είναι απόλυτη. Ζω φυσιολογικά, αποφεύγοντας υπερβολές.

 

Μαριάννα Σαλάχα

Μετά από ατύχημα στον χώρο του γυμναστηρίου που μου προκάλεσε ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, διαγνώστηκα και με κήλη στο μεσοσπονδύλιο δίσκο που δε γνώριζα, η οποία μου προκάλεσε ισχυαλγία, τη λεγόμενη οσφυοϊσχυαλγία στο αριστερό άκρο, που με καθήλωσε στο κρεβάτι με πολύ πόνο και ταλαιπωρία για πολύ καιρό. Μετά από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς,  οι οποίοι επιμένανε πως πρέπει να κάνω χειρουργείο, κατέληξα στο Κέντρο του Κυρίου Καούλα μιας και η ιδέα του χειρουργείου απορρίφθηκε κατ’ευθείαν από το μυαλό μου και είχα δίκιο. Με τη μέθοδο της αποσυμπίεσης είδα βελτίωση από την πρώτη κιόλας θεραπεία η οποία με βοήθησε να σηκωθώ, να αποφύγω το χειρουργείο ακόμα και στο γόνατο και να επιστρέψω στην εργασία μου και στην καθημερινότητα μου αρκετά σύντομα. Η Κα Κατερίνα, παράλληλα, με βοήθησε να καταλάβω τις ανάγκες του σώματος μου και πως να κινούμαι χωρίς να το καταπονώ. Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι υγιής, έχοντας αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης μου στην καθημερινή κίνηση, στον αθλητισμό ακόμα και στη διατροφή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο της αποσυμπίεσης και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη πως θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους όπως βοήθησε και μένα.

Σταυρούλα Κουτσιούμπα

Με τρεις κήλες και το νεύρο της Ο4-Ο5 ρίζας να έχει δημιουργήσει φλεγμονή απολήγοντας  στο λαγόνιο οστό κάθε πρωί αδυνατούσα να κάνω τα πιο απλά πράγματα. Πήγα στο ιατρείο του κ. Καούλα απογοητευμένη και πεπεισμένη ότι δεν θα βρω λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα. Τελικά όχι μόνο επιλύθηκε το πρόβλημα μου αλλά το αποτέλεσμα ήταν άμεσο αφού φάνηκε μετά την δεύτερη – τρίτη συνεδρία.

Ευχαριστώ πολύ την κα. Καούλα Αικατερίνη και τον ιατρό κ. Καούλα γιατί έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο της Αποσυμπίεσης για παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου.

Μασχούλα Πίπου

Βρίσκομαι κοντά στον τέταρτο χρόνο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μου με την μέθοδο της αποσυμπίεσης στο Κέντρο σας. Μετά το χρονικό διάστημα αυτό, αισθάνομαι την υποχρέωση και μετά το εξαιρετικό και πρακτικά εμφανές αποτέλεσμα της θεραπείας για την περίπτωση μου, να αναφέρω για άλλη μια φορά το ιστορικό μου. Όλα ξεκίνησαν από μία εκφυλιστική αλλοίωση σπονδύλων και δίσκων και σπονδυλική στένωση με συνέπεια τη συμπίεση του ισχιακού νεύρου, με ισχυρούς πόνους στη μέση και τα ισχία. Όλες οι θεραπείες που πραγματοποίησα, με διαθερμίες, χειρομαλάξεις και λέιζερ με παράλληλη φαρμακοθεραπεία δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Σαν τελευταία λύση ήταν η χειρουργική επέμβαση, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της μεγάλης αλλοίωσης της σπονδυλικής στήλης και χαμηλών ποσοστών επιτυχίας.

Με το ξεκίνημα της θεραπείας με την αποσυμπίεση και σε λίγο χρονικό διάστημα άρχισαν να υποχωρούν σταδιακά όλοι οι πόνοι στα ισχία και στη μέση. Βέβαια και εγώ με την σειρά μου, ακολούθησα με συνέπεια τις οδηγίες που μου έδιναν οι ειδικοί. Στα επόμενα χρόνια που πέρασαν μέχρι σήμερα, εκτός από μία σύντομη θεραπεία συντήρησης με την αποσυμπίεση σε εξαμηνιαία βάση, δεν χρειάστηκε ποτέ καμία φαρμακευτική αγωγή ή άλλη θεραπεία. Τα συμπτώματα που είχα δεν εμφανίστηκαν ξανά και  εγώ είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πια τις ανάγκες του σώματός μου. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην φυσικοθεραπεύτρια κ. Κατερίνα Καούλα και τον Ορθοπεδικό Ιατρό κ. Γεώργιο Καούλα για τις πολύτιμες επιστημονικές συμβουλές, την ανθρώπινη συμπαράσταση και να τονίσω ιδιαίτερα την άρτια και άψογη οργάνωση του Κέντρου σας.

Ευχαριστώ πολύ για όλα, καλή δύναμη.

Λάμπρος Φιλιππόνης