Γεώργιος Καούλας

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έλαβε και την βασική εκπαίδευση.

Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητα της  Χειρουργικής Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Ατυχημάτων  Κ.Α.Τ Κηφισιάς.

Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πληθώρα συνεδρίων με θέμα την  Ορθοπαιδική,  καθώς και την Γενική Ιατρική. Στην Αμερική, πρώτη φορά το 1996 ήρθε σε επαφή με την μέθοδο της Αξονικής Σπονδυλικής Αποσυμπίεσης με σκοπό να θεραπευτεί ο ίδιος. Καθώς ο ίδιος θεραπεύτηκε, θέλησε να φέρει αυτή την μέθοδο και στην Ελλάδα, μιας και σημαντικό ποσοστό των ασθενών του έπασχε από παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης. Από το 2012 με επιτυχία εφαρμόζει την μέθοδο της Αποσυμπίεσης σε συνεργασία με την κόρη του, φυσικοθεραπεύτρια, η οποία είναι ειδικευμένη στην μέθοδο αυτή. Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του στην Αναγεννητική Ιατρική με σκοπό την αντιμετώπιση συχνών ορθοπαιδικών παθήσεων χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Κατερίνα Καούλα

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έλαβε και την βασική εκπαίδευση.

Φοίτησε στο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο Semmelweis  University  of  Budapest για τέσσερα χρόνια όπου έλαβε το πτυχίο της Φυσικοθεραπείας.

Ειδικεύτηκε στην μη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων της αυχενικής και οσφυικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης με την μέθοδο της Αξονικής Σπονδυλικής Αποσυμπίεσης.

Είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας άσκησης και αποκατάστασης με τεχνικές περιτονιακής απελευθέρωσης (fascial release), μυοπεριτονιακών σημείων πυροδότησης πόνου (trigger point therapy) και λειτουργικών ασκήσεων με την  χρήση των βοηθημάτων BLACKROLL.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια φυσικοθεραπείας στην Βουδαπέστη και την Αθήνα, έχει δε παρακολουθήσει και συνέδρια Ορθοπαιδικής ακολουθώντας τον πατέρα της.